Steinkjer Mekaniske

Ny belysning i sveisehall - 770kvm

Vi fikk i oppdrag om å komme med forslag til ny belysning av sveisehall hos Steinkjer Mekaniske i Steinkjer. Eksisterende belysning besto av 12stk 450W Natriums lamper i tak og etter dagens standard var dette ikke tilfredsstillende arbeidslys for de ansatte og lysanlegget var modent for oppgradering. 

Etter en befaring av anlegget i samråd med elektroinstallatør Elman Steinkjer simulerte vi en lysberegning i Dialux og kom frem til riktige produkter samt riktig lysnivå for dette anlegget. Dagens krav er 300lux for sveiseverksted og med vårt forslag endte vi opp på et gjennomsnitt i arbeidsområdet på 404lux, som er i overkant av kravet og dette er med å gir sveiserne et meget godt lys igjennom arbeidsdagen.

De ansatte opplevde lyssettingen som meget tilfredsstillende og tilbakemeldingen har utelukkende vært positiv.

Produkter: 

Luxon Led – Highline:LED; III; Surface mounted; 4000K; 80°; 156W - 25000lm
16stk

https://luxon.pl/en/produkty/highlineled/

Energibesparelse: 53.77%

Nytt Lux nivå:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top